Lørdag, 21. januar 2017 - af Birgitte Engen

HÅNDBOLD: God nyhed til den danske VM-lejr

René Toft Hansen
René Toft Hansen.
Foto: Jan Christensen/DHF
Lørdag eftermiddag har Ungarn endelig sagt ja til, at René Toft Hansen må bruge sin albuebeskytter i ottendedelsfinalen søndag.

Mon ikke de trækker vejret lidt lettere i den danske landsholdstrup lørdag eftermiddag?

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Kun et døgn inden Danmark møder Ungarn i ottendedelsfinalen søndag kl. 16, gav ungarerne endelig grønt lys for, at den danske landsholdsspiller René Toft Hansen kan få lov til at stille op med sin efterhånden famøse albuebeskytter, skriver DHF i en pressemeddelelser.

13 hold har accepteret albuebeskytteren

Lørdag eftermiddag på hotellet i Chambery fulgte underskriften fra Ungarn, og status er hermed, at i alt 13 hold har givet mundtligt eller skriftligt tilsagn om at acceptere albueskinnen.

Disse hold har hidtil sagt ja: Tyskland, Frankrig, Ungarn, Norge, Makedonien, Brasilien, Hviderusland, Polen, Island, Egypten, Sverige, Bahrain og Qatar. 

LÆS MERE: Vidste du det om håndbold-heltene?

- Vi sætter stor pris på, at vores kolleger på de øvrige hold behandler sagen objektivt og fagligt, siger delegationsleder Jan Kampman og tilføjer:

- Det har været et sejt træk, og vi er ikke i mål endnu. Allerede i tirsdags sendte vores læge et brev til alle deltagende nationer, hvor vi bad om en forhåndstilkendegivelse. Vi oplever dog, at nogle hold kun ønsker at tage stilling, når og hvis de skal møde Danmark.

Det er op til Danmarks modstandere

Det Internationale Håndbold Forbund har ladet det være op til Danmarks modstandere at afgøre, om René Toft Hansen må spille med skinnen eller ej. 

Sagen betyder, at det, siden håndbold-VM startede, har været nervepirrende for de danske spillere, om René Toft Hansen kunne spille med eller ej.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden