Håndbolddamerne må undvære familien: Det er mega træls

Kristina Jørgensen

Kristina Jørgensen

Foto: Kaspar Wenstrup
Kristina Jørgensen og resten af det danske håndboldlandshold må undvære familie og venner under EM.

EM er i fuld gang, og de danske håndbolddamer har imponeret under slutrunden, hvor de to første sejre kom sikkert i hus.

Det på trods af at de ikke har den hjemmebanefordel, som de havde håbet på.

Tribunerne i Boxen i Herning er nemlig så godt som tomme på grund af de stramme coronarestriktioner, og familie og venner må derfor ikke være til stede i hallen og heppe på dem.

Heller ikke uden for banen må spillere og trænere se deres familier, for de er isoleret på deres hotel for at mindske risikoen for smitte.

Familien bakker op

- Selvfølgelig er det mega træls, de ikke er med, men det er sådan, det er, og det er der ikke så meget at gøre ved, fortæller den 22-årige landsholdsprofil Kristina Jørgensen, der er vant til at have stor støtte fra familien, når hun spiller på alverdens håndboldbaner.

- De har altid været der, også selv om det ikke var på hjemmebane. De var også med i Japan og Frankrig og Tyskland og tager med mig overalt.

Men denne gang må de altså nøjes med at heppe med hjemme fra sofaen, og det er Kristina Jørgensen ikke i tvivl om, at de gør.

- Det kan jeg love dig for, og de er meget kede af, at de ikke kan komme ind at se kampene. De er glade på mine vegne og utrolig stolte og gode til at bakke op. De er helt fantastiske, fortæller bagspilleren om støtten hjemmefra. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden