2. dec. 2017
Af Majken Munk

Håndboldmålmand Sandra Toft om VM: Lykkelig for at være med

Sandra Toft
Sandra Toft
Foto: Lars Horn
Danmarks målmand Sandra Toft er glad for, at hun stadig er en del af det danske håndboldlandshold og sætter pris på, at hun er med til VM i Tyskland.

I aften spiller det danske damelandshold bolden op til, hvad de håber på, bliver et VM, hvor de som minimum når til ottendedelsfinalen.

Målmanden Sandra Toft er efterhånden en af mest rutinerede spillere blandt de danske håndboldpiger, og hun sætter en ære i at spille på landsholdet.

Sandra Toft: Dejligt opkald

Det kom ikke som en overraskelse for målmanden, da hun blev udtaget til VM-holdet, men hun er lykkelig for, at hun igen kan spille et mesterskab i den rød-hvide dragt.

- Selv om man har været med en del gange, så bliver man stadig ligeså glad som alle de andre gange, man er blevet udtaget. Det er dejligt at få det opkald.

- Også fordi man synes, at det største man kan gøre, er at spille de her mesterskaber. Så man sætter pris på, hver gang man får lov at spille med, fortalte Sandra Toft til BILLED-BLADET op til VM.

Sandra Toft skal lære fra sig

Udover at Sandra Toft ved, hvordan et mesterskab foregår, så skal hun også lære de gode takter fra sig. På det danske landshold til VM i Tyskland er der efterhånden mange unge spillere, og dem skal Sandra Toft også tage sig lidt af.

- Jeg er en af de ældre, og jeg skal give lidt ro og erfaring. Det vigtigste er, at jeg skal hjælpe de unge med at fortælle, hvordan det foregår.

- Jeg er glad for, at jeg er en af de lidt ældre nu, og ikke er en af de unge, hvor det hele er nyt. Nu kan jeg lære fra mig, fordi jeg selv har haft gode læremestre, fortalte målmanden.

Danmark møder Montenegro i første kamp ved VM i Tyskland. Kampen vises kl. 20.15 på TV 2.

Læs mere om: