Torsdag, 5. januar 2017 - af Majken Munk

Håndboldspilleren Lasse Svan er blevet far

Lasse Svan Hansen, Sara
Lasse Svan Hansen og Sara
Foto: AOP
Håndbold-landsholdets fløjspiller Lasse Svan er glad for, at han kan koncentrere sig fuldt ud om VM, som snart begynder. Han blev nemlig far inden afrejsen til Frankrig.

Mellem jul og nytår var håndboldspilleren Lasse Svan glad for, at landsholdstræningen blev aflyst, så han havde et par ekstra dage i familiens skød. For hans familie er lige blevet forøget med endnu et medlem. Lasse Svan og hustruen Sara blev en julegave rigere, da de blev forældre til Benjamin efter jul. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Landsholdsfløjen lagde et  dejligt billede op på Instagram af den nyfødte og forklarer her, at Benjamin er ægteparrets julemirakel. 

SE BILLEDET: Her er Lasse Svans nuttede søn

Dejligt med fri

Lasse Svan er da også glad for, at landstræner Gudmundur Gudmundsson valgte at aflyse den planlagte landsholdstræning imellem jul og nytår, så han fik flere dage med familien og sin nyfødte søn. 

- Det var rigtig godt timet, at jeg lige kunne nå at have et par dage derhjemme. Det var virkelig skønt. Det havde været en hel del sværere at tage med landsholdet, hvis ikke han var blevet født endnu. Det betyder, at jeg kan have fokus på at spille håndbold, fortæller Lasse Svan til TV 2 SPORT. 

Gulddrengene skal snart i aktion

Som forberedelse til det kommende VM i Frankrig skal det danske herrelandshold prøve kræfter med tre nationer, der også har kvalificeret sig til VM. I Bygma Cup skal Danmark de kommende tre dage spille mod Ungarn, Egypten og Island. 

Der er pres på gulddrengene, som tager til VM som regerende OL-mestre, men ifølge holdet selv er det ikke ensbetydende med, at Danmark står med guld om halsen, når VM slutter. 

Du kan følge det danske landsholds forberedelser i aften. Transmissionen af Danmarks kamp mod Ungarn vises på TV 2 torsdag aften kl. 20.00.

LÆS MERE: Niklas Landin: Min gravide kæreste bliver hjemme

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden