Fredag, 6. januar 2017 - af Majken Munk

SE BILLEDET: Her er Lasse Svans nuttede søn

Lasse Svan
Lasse Svan
Foto: Jesper Sunesen
Den dygtige landsholdfløjspiller og OL-guldmedaljevinder Lasse Svan er blevet far til et lille julemirakel, som han nu deler med omverdenen.

Imellem jul og nytår blev familien Svan udvidet med en ekstra person. Den nybagte far Lasse Svan og hans hustru Sara blev forældre til en dejlig dreng, som de har valgt at kalde Benjamin.

Parret præsenterede stolt deres familieforøgelse på håndboldspillerens Instagramprofil, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe. 

- Vi er blevet velsignet med endnu et julemirakel. Lille Benjamin er nu hos os og vi kunne ikke være mere galde, skriver den 33-årige landsholdsfløj. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
Benjamin
Lasse Svans nyfødte søn Benjamin.
Foto: Privat

Private Lasse Svan

Det er ikke første gang, at Lasse Svan bliver far. Han og hustruen blev forældre til Marie for knap to år siden. Hun har nu fået en ny titel som storesøster. Lasse Svan og Sara blev gift i juni i 2013. Sammen bor de og deres nu to børn i Tyskland, hvor Lasse Svan spiller til dagligt. 

LÆS MERE: Håndboldspilleren Lasse Svan er blevet far

Sidste år blev Lasse Svan kåret som bedste højrefløj i OL-turneringen, og han er en af de sikre kort til også at få en plads i den 16-mand store trup, der skal til VM. Men det endelig svar får han nok først på mandag, hvor landstræneren offentliggør det endelig hold.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden