19. maj. 2023
Af Caroline Andersen

Håndboldspilleren René Toft Hansen er blevet far til datter nr. 3

René Toft Hansen
Håndboldfinalen mellem Frankrig og Danmark i Future Arena i Rio de Janeiro i 2016, hvor Danmark vandt guld.
Foto: Jesper Sunesen
Håndboldspilleren og familiefaren René Toft Hansen har kunne hejse et fødselsdagsflag for sin nyfødte datter, der netop er kommet til verden.

For blot et par dage siden blev den tidligere landsholdsspiller far til en datter for tredje gang, og han kan nu kalde sig far til tre.

I et opslag på Instagram har håndboldspilleren delt de lykkelige nyheder, hvor han har lagt et billede op af hans nyfødte datter, der ligger svøbt ind i et tæppe, hvor man kun kan se datterens fødder.

I opslaget skriver stregspilleren, at hans datter kom til verden i mandags, og at hans to døtre, Julie og Josefine, allerede har taget godt imod deres nye lillesøster.

Det er allerede strømmet ind med lykønskninger fra de andre håndboldspillere fra håndboldlandsholdet, blandt andet har Hans Lindberg og Rasmus Lauge lykønsket den nybagte far.

Du kan se René Toft Hansens opslag om familieforøgelsen her.

René Toft Hansen spiller for Bjerringbro-Silkeborg, hvor han er stregspiller. René Toft Hansen er storebror til Henrik Toft Hansen, der også har spillet på det danske håndboldlandshold.

Læs mere om: