21. jan. 2021
Af Majken Munk

Håndboldstjerne er blevet "far" igen

Mads Mensah Larsen
Mads Mensah Larsen
Foto: Jesper Sunesen
VM-helten Mads Mensah Larsen har i december udvidet familien, for han har fået sponsorbarnet Dickson.

De fleste kender Mads Mensah Larsen for sin fightervilje på håndboldbanen. Noget som det danske herrelandshold i håndbold nyder godt af.

Han og holdkammeraterne er i denne tid i Egypten, hvor de forsøger at kæmpe sig hele vejen til finalen ved VM.

I privatlivet har Mads Mensah Larsen besluttet sig at kæmpe for børnene, derfor er han blevet ambassadør for PlanBørnefonden.

Nemt at sige ja tak

Selv om det er helt nyt for håndboldspilleren med et ambassadørskab, så havde han ikke svært at ved at beslutte sig, da han blev spurgt.

- Det er svært ikke at være fan af PlanBørnefonden, der støtter børn i udsatte områder. Hvis man selv kan være med til bare at rykke det en lille smule i den rigtige retning for dem, så er det jo ikke, fordi der går noget af mig. Jeg synes egentlig, det var ret nemt at sige ja tak til, siger han til BILLED-BLADET på en linje fra spillernes hotel i Cairo.

Sponsor for Dickson

I samme ombæring som ambassadørskabet har Mads Mensah Larsen fået sponsorbarnet Dickson på otte år.

https://imgix.billedbladet.dk/dickson_ghana2.jpg
Sponsorbarnet Dickson
Foto: PlanBørnefonden

- Jeg synes som udgangspunkt, at hvis man beder andre om noget, så skal man også selv gøre det. Det er en af grundene til, jeg har fået et sponsorbarn. Det er jo bare et lille privat bidrag, og så håber jeg selvfølgelig, at PlanBørnefonden med deres kampagne kan få nogle andre til at få et sponsorbarn, siger Mads Mensah Larsen, der selv er far til to piger.

I fremtiden håber Mads Mensah Larsen på, at han får mulighed for at kommunikere mere med Dickson, end det har været tilfældet nu. Han påtænker også at besøge Dickson i Ghana en dag.

Læs hele interviewet med VM-helten Mads Mensah Larsen i ugens BILLED-BLADET, der er på gaden nu.

Læs mere om: