Fredag, 18. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Håndboldstjerne gravid: Jeg er enormt glad

Stine Jørgensen
Stine Jørgensen
Foto: Jesper Sunesen
For en af Danmarks bedste håndboldspillere er der ekstra meget at glæde sig over i denne tid. Det har dog intet med håndbold at gøre.

Stine Jørgensen har været en af de absolutte nøglespillere på Danmarks kvindelandshold i håndbold gennem mange år, og hun var som anfører en markant figur ved seneste store slutrunde..

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu har hun lagt landsholdskarrieren bag sig, men hun følger helt sikkert med i EM-slutrunden, hvor hendes tidligere landsholdsholdkammerater spiller med om medaljer.

Stine Jørgensen venter sig

For Stine Jørgensen er der noget meget stort at se fem til på det private plan.

Stine venter sig, og det er en fantastisk nyhed.

Det er altså på grund af de lykkelige omstændigheder, at Stine Jørgensen ikke kan spille for sin tyske klub, SG BBM Bietiegheim, resten af sæsonen.

I en pressemeddelelse skriver SG BBM Bietiegheim, at den danske bagspiller og hendes mand, Jan Ø. Jørgensen, venter et barn.

Jeg er glad

- Jeg er enormt glad og ser frem til den kommende tid. Jeg vil takke de ansvarlige i SG BBM, som virkelig har støttet mig i denne situation. Jeg vil støtte holdet så godt, jeg kan på min egen måde. Jeg planlægger at komme tilbage på banen efter min graviditet, siger Stine Jørgensen til klubben ifølge TV2 Sport.

Stines klub skriver, at fødslen er sat til 21. juni 2021.

Meldte afbud i maj

Stine Jørgensen savnes ved den den igangværende EM-slutrunde, hvor Danmark i aften, fredag den 18. december, spiller semifinale mod Norge.

Allerede i maj stod det klart, at Stine Jørgensen ikke ville være til rådighed for landstræner Jesper Jensen, da hun under coronapausen besluttede sig for at melde fra til landsholdet på ubestemt tid.

I Tyskland med Trine Østergaard

Den 30-årige dansker valgte denne sommer at skifte til SG BBM Bietiegheim efter flere gode sæsoner for Odense Håndbold.

Samme tur fra Odense til Tyskland tog fløjspilleren Trine Østergaard, som er en af profilerne på det aktuelle EM-landshold.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden