Håndboldstjerne pludselig gift: Her er den særlige årsag til vielsen

Kathrine Heindahl

Kathrine Heindahl

Foto: Kaspar Wenstrup
Det er håndbolddamernes dygtige stregspiller Kathrine Heindahl, der for få dage siden blev gift med Casper Eriksen. Parret elsker hinanden, men der er også en mere praktisk grund for, hvorfor de netop er blevet gift.

Den 28-årige landsholdsspiller Kathrine Heindahl har i forbindelse med den seneste landsholdssamling også kunne fejre andet end udtagelsen til landsholdet. 

For få dage siden blev hun nemlig gift med sin kæreste Casper Eriksen. Det afslører hun på sin Instagram

Kærlighed og praktik

Kathrine Heindahl spiller til dagligt i den russiske klub CSKA Moskva, hvilket naturligvis betyder, at hun bor i Rusland. Men det har været sværere at få hendes familie på besøg på grund af pandemien.

Det har haft en betydning for, hvorfor hun og kæresten netop nu kan kalde sig nygifte, fortæller hun til TV 2 Sport

- Som det er lige nu, er det eneste vej ind i Rusland. Selvfølgelig elsker vi hinanden. Det er måske en lidt anden måde at blive gift på end det der store kirkebryllup, men det har været nødvendigt for, at han kunne komme med. Han har hele tiden gerne villet med, fra jeg skrev under. Det skridt har vi taget, for at det er muligt, at vi kan leve sammen i Moskva, siger hun.

Gift for få dage siden

Ifølge Kathrine Heindahls Instagram er hun og Casper Eriksen blevet gift mandag den 15. marts 2021. 

Siden sit skifte til den russiske klub har hun dog ikke set meget til sin kæreste eller sin familie. Det har der kun været plads til i nogle få dage mellem jul og nytår, og når hun har været samlet med landsholdet i Danmark. 

Kathrine Heindahl er igen i Danmark for at samles med landsholdet, inden de torsdag og lørdag skal spille to testkampe mod Frankring.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Torsdagens kamp kan ses på TV 2 Sport fra kl. 18.55. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden