Fredag, 10. juni 2022 - af Stine Schou

Har du også tænkt tanken om den nye mand i truppen: Er Morten Hjulmand i familie med landstræneren?

Morten Hjulmand og Kasper Hjulmand.

Morten Hjulmand og Kasper Hjulmand.

Foto: Anders Kjærbye/DBU
To mand måtte forlade truppen på grund af skader, men så kom der et nyt navn i spil. Læs her, om hans relation til landstræneren.

Landstræner Kasper Hjulmand har valgt at skifte ud i truppen før aftenens opgør mod Kroatien i Parken.

Christian Nørgaard og Kasper Dolberg døjer med skader og bliver ikke klar til kampen. De har derfor forladt landsholdslejren, og Kasper Hjulmand har valgt at lade én spiller komme ind i truppen, hans navnebror Morten Hjulmand.

Men relationen mellem de to hører op ved efternavnet, for Morten Hjulmand er ikke i familie med landstræneren. Navnesammenfaldet er ren tilfældighed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvem er Morten Hjulmand?

Morten Blom Due Hjulmand er 22 år gammel og kommer fra Kastrup på Amager. Som ungdomsspiller slog han sine folder i FCK, herefter gik turen til den østrigske klub, Admira Wacker, og nu er midtbanespilleren rykket til den italienske serie B-klub Lecce.

Han har spillet 28 kampe i den rød-hvide trøje, men på ungdomshold. Kommer han på banen fredag aften, er det altså hans debut på A-landsholdet.

Privat har Morten Hjulmand været kæreste med Sofie Nissen siden 2018, og de bor sammen i Lecce. Det fremgår af hendes Facebook-profil.

Begge har gået på Tårnby Gymnasium og HF.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden