Har du spottet detaljen? Se Anne Mette Hansens vilde negle

Anne Mette Hansen

Anne Mette Hansen

Foto: Kaspar Wenstrup
Profilen Anne Mette Hansen har landsholdets måske flotteste negle.

Anne Mette Hansen hører til blandt landsholdets absolut største profiler, og hun har i lang tid set frem til at komme hjem til Danmark for at spille i den rød/hvide trøje.

- Det bliver mega fedt. Ikke den håndboldfest, vi havde håbet på, men det er altid fedt at spille på hjemmebane, og vi prøver at få det bedste ud af det med de restriktioner, vi har, fortalte hun få dage før, slutrunden begyndte.

Dejligt at være i Danmark

26-årige Anne Mette Hansen spiller til daglig i Ungarn, så hun nyder ekstra meget, at slutrunden denne gang foregår på dansk grund.

- Jeg elsker at komme hjem til Danmark og se venner og familie. Det har der ikke været så eget af på det sidste. Det er også fedt at komme hjem at være sammen med de andre. Jeg elsker at trække landsholdstrøjen over hovedet. Det er også rart bare at komme hjem og snakke dansk og ikke formulere alt på engelsk, forklarede hun.

Inden hun vendte snuden mod Danmark og EM, havde Anne Mette Hansen allerede smykket sig med de rød/hvide farver.

Hun havde nemlig besøgt holdets faste negledame i Ungarn, som inden slutrunden sørgede for at give landsholdsprofilens negle det helt rette udtryk. Se de flotte negle på billedet herunder. 

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Anne Mette Hansens flotte EM-negle
Foto: Kaspar Wenstrup

Anne Mette Hansens flotte EM-negle

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden