Fredag, 19. februar 2021 — af Ulrik Ulriksen

Har planen klar: Derfor vender Niklas Landin ikke hjem

Niklas Landin
Niklas Landin
Foto: Ritzau/Scanpix
Selvom mændenes danske håndboldliga har fået et stort boost efter nyheden om, at verdensstjernen Mikkel Hansen vender hjem fra fransk klubhåndbold, så følger Niklas Landin ikke i Mikkels fodspor.

Superstjernen Mikkel Hansen vender i sæsonen 2022 fra sin franske klub Paris Saint Germain tilbage til den danske liga, og det er et kæmpe boost, som breder sig som ringe i vandet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mange andre store VM-profiler ventes også at vende næsen hjemad fra udenlandske klubber til danske klubber.

Landin liver i udlandet

Men mens Mikkel Hansen flytter fra Paris til Aalborg, så lader det til, at verdens bedste håndboldmålmand Niklas Landin bliver i udlandet et par sæsoner endnu.

Her til sommer har Niklas Landin faktisk kontraktudløb i den tyske storklub THW Kiel, men målmanden afslører nu ifølge det tyske medie Kieler Nachrichten, at han ikke som udgangspunkt ønsker at vende hjem til Danmark i denne omgang.

Han har lagt en helt anden plan med sin familie.

Nyder livet med familien

- Jeg kan sige, at det går virkelig fint for os som familie i Kiel. Vi føler os meget tilfredse og ville være glade for, hvis det kan blive til en kontraktforlængelse, lyder det fra Niklas til avisen i Kiel.

Vil vinde mere

Lige inden Landin vandt VM-guld med Danmark i Egypten, vandt han med THW Kiel den største klubturnering, Champions League, og han tror og håber på flere titler med den nordtyske klub.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden