Har planen klar: Derfor vender Niklas Landin ikke hjem

Niklas Landin

Niklas Landin

Foto: Ritzau/Scanpix
Selvom mændenes danske håndboldliga har fået et stort boost efter nyheden om, at verdensstjernen Mikkel Hansen vender hjem fra fransk klubhåndbold, så følger Niklas Landin ikke i Mikkels fodspor.

Superstjernen Mikkel Hansen vender i sæsonen 2022 fra sin franske klub Paris Saint Germain tilbage til den danske liga, og det er et kæmpe boost, som breder sig som ringe i vandet.

Mange andre store VM-profiler ventes også at vende næsen hjemad fra udenlandske klubber til danske klubber.

Landin liver i udlandet

Men mens Mikkel Hansen flytter fra Paris til Aalborg, så lader det til, at verdens bedste håndboldmålmand Niklas Landin bliver i udlandet et par sæsoner endnu.

Her til sommer har Niklas Landin faktisk kontraktudløb i den tyske storklub THW Kiel, men målmanden afslører nu ifølge det tyske medie Kieler Nachrichten, at han ikke som udgangspunkt ønsker at vende hjem til Danmark i denne omgang.

Han har lagt en helt anden plan med sin familie.

Nyder livet med familien

- Jeg kan sige, at det går virkelig fint for os som familie i Kiel. Vi føler os meget tilfredse og ville være glade for, hvis det kan blive til en kontraktforlængelse, lyder det fra Niklas til avisen i Kiel.

Vil vinde mere

Lige inden Landin vandt VM-guld med Danmark i Egypten, vandt han med THW Kiel den største klubturnering, Champions League, og han tror og håber på flere titler med den nordtyske klub.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden