Lørdag, 7. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Henrik Møllgaard har fået blå negle: Her er den søde forklaring

Henrik Møllgaard
Henrik Møllgaard
Foto: Martin Høien
Henrik Møllgaard har kort før VM begynder fået farvet sine negle blå, og nu giver landsholdsspilleren den søde forklaring.

VM i herrehåndbold begynder først i næste uge, men lørdag eftermiddag spiller det danske landshold endnu en testkamp mod Saudi-Arabien. 

De to nationer mødtes også torsdag aften, og her blev det til en dansk storsejr på hele 43-16. 

Med på holdet er blandt andre Henrik Møllgaard, der har været med på landsholdet siden 2006, og op til VM har den 38-årige forsvarsspiller fået blå neglelak på fingrene, som den opmærksomme seer måske allerede har bemærket. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Den har jeg fået af min yngste datter og en af hendes klassekammerater, som vi var sammen med 30. december. Der gik 20 minutter med neglebar, forklarede Henrik Møllgaard over for BILLED-BLADET til mediedagen tirsdag eftermiddag. 

- Den er gået lidt af på grund af tape, men de har også været lidt sjuskede med det, og glimmeren var hurtigt væk. Det er jeg lidt utilfreds med, og der er heller ikke blevet brugt forsegler, sagde landsholdsspilleren med et glimt i øjet om neglelakken, der får lov at sidde, til den er slidt af.

Den blå neglelak på fingrene har ikke holdt så længe, som Henrik Møllgaard havde håbet på. 
Den blå neglelak på fingrene har ikke holdt så længe, som Henrik Møllgaard havde håbet på. 
Foto: Martin Høien

Henrik Møllgaard, som er far til Viola på 10 og Augusta på seks, er med 191 landskampe i rygsækken blandt de mest erfarne på landsholdet, og han glæder sig til endnu et VM i den rød/hvide trøje.

- Jeg har da en forventning om, at vi først og fremmest skal være i Malmø lidt længere end bare indledende runde den her gang, sagde han med henvisning til det tidligere exit ved EM i 2020.

- Som dansk landshold tager vi altid af sted for dybest set at vinde. Præsterer vi på højeste niveau, kan vi slå alle, men det bliver også sjovt, fordi vi både kan lave noget historisk ved at vinde det tre år i træk, men vi har også et Malmø-spøgelse, og verdenstoppen er bredere, end jeg har oplevet i de 10 år, jeg har været med. Der er kamp om det og nogle virkelig sjove hold, så jeg glæder mig, lød det fra Henrik Møllgaard. 

Danmark spiller første VM-kamp fredag den 13. januar. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden