Hjulmand dedikerer sejr til Lars Høgh: Vi tænker på dig

Kasper Hjulmand

Kasper Hjulmand

Foto: Ritzau/Scanpix
For landstræner Kasper Hjulmand betyder det meget at vise målmandstræner Lars Høgh sin og fodboldlandsholdets støtte efter den triste melding om hans tilbagefald.

For første gang siden sommerens EM-slutrunde var Danmarks herrelandshold i fodbold onsdag aften tilbage i Parken, hvor de besejrede Skotland 2-0 efter en flot og viljestærk indsats.

Der var dog en af de faste på holdet bag spillerne, der manglede.

Kasper Hjulmand sender tanker til Lars Høgh

Målmandstræner, Lars Høgh, kunne ikke være med på bænken, da han har fået et tilbagefald i sin kræftsygdom.

Efter sejren over Skotland var det det en glad og også bevæget landstræner Kasper Hjulmand, der ifølge TV2 Sporten havde en særlig hilsen til sin og alle landsholdsspillernes gode ven Lars Høgh.

Dedikerer sejr til Høgh

- Sejren vil jeg gerne dedikere til min gode ven og vores alles Lars Høgh, som kæmper med tingene. Lars, vi sender al den positive energi, vi fik fra stadion, i din retning. Vi tænker på dig, og du er med os derude, sagde Hjulmand, der i transmissionen på Kanal 5 fortalte, at også Christian Eriksen var i alles tanker.

Lars Høgh
Foto: Birger Storm

Lars Høgh

Lars Høgh fik konstateret kræft i 2018, og selvom han har været i bedring, så er han altså nu ramt af et tilbagefald, hvilket Dansk Boldspil-Union mandag meldte ud.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden