Tirsdag, 31. august 2021 — af Ulrik Ulriksen

Kasper Hjulmand trist før kamp i Parken: Vores tanker er hos Lars

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Mikael Rieck
For fodboldlandsholdets træner Kasper Hjulmand er det meget trist, at målmandstræner Lars Høgh af helbredsmæssige årsager har været tvunget til at melde afbud til den vigtige VM-kamp mod Skotland.

Det var en trist besked, der mandag ramte landsholdet og træner Kasper Hjulmand.

Herrelandsholdets utroligt dygtige og populære målmandstræner Lars Høgh har fået et tilbagefald i sin kræftsygdom, og derfor har han ikke kunnet arbejde med Danmarks landsholdskeeper Kasper Schmeichel op til den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Skotland i Parken onsdag aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kasper Hjulmand er i kontakt med Lars Høgh

En trist Kasper Hjulmand mødte tirsdag pressen forud for onsdagens vigtige VM-gyser, og han gav udtryk for, at Lars Høgh er savnet af alle på landsholdet.

Lars Høgh og Kasper Hjulmand
Lars Høgh og Kasper Hjulmand
Foto: Ritzau/Scanpix

- Vi er i tæt kontakt med Lars, og det har vi været i mange år. Vi ved alle, at han kæmper med sin kræftsygdom, men det går op og ned. I denne omgang har han valgt ikke at være med, lyder det fra Hjulmand, der havde mere at sige.

Håber at se Lars tilbage meget snart

- Vi håber meget på, at han endnu en gang får bekæmpet den forbandede sygdom. Lars er ikke skåret af det samme som alle andre. Den optimisme og positivitet gør, at vi tror på det, kommer det fra Hjulmand, der savner den 62-årige målmandstræner i landsholdslejren i disse dage.

- Vi håber at se ham tilbage meget snart. Vores tanker er hos ham, og jeg ved, at hans tanker er hos os, siger Kasper Hjulmand.

Mandag meldte Dansk Boldspil Union og landsholdet ud, at Lars Høgh ikke var en del af den nuværende landsholdssamling.

Det skrev holdet i et opslag på Instagram.

Høgh har været hårdt ramt

Lars Høgh fik i 2018 konstateret kræft i bugspytkirtlen, og han har siden været igennem en operation og flere behandlingsforløb.

Det seneste tilbagefald er ikke det første, som den fynske målmandslhelt er blevet ramt af, da han også i begyndelsen af 2020 fik en trist besked fra sine læger.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden