29. mar. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Hjulmand klar til de store følelsers aften: Lars Høgh bliver mindet i Parken

Lars Høgh
Lars Høgh
Foto: Lars H. Laursen
Aftenens fodboldlandskamp mod Serbien bliver et opgør, de danske fodboldfans i Parken aldrig nogensinde vil glemme.

Foruden Christian Eriksens forventede comeback i aftenens fodboldlandskamp i Parken vil der også inden kickoff være en særlig mindestund og hyldest til afdøde Lars Høgh.

Hjulmand hylder Høgh

– Vi vil gøre alt for at ære Lars Høgh på den bedste måde, vi kan. Vi vil forsøge at spille den bedste kamp overhovedet og være positive og optimistiske. For det er i Lars Høghs ånd, sagde landstræner Kasper Hjulmand ved et pressemøde i går.

I december gik Lars Høgh bort efter et længere sygdomsforløb, og det er i aften første gang, landsholdet skal spille i Parken siden Høghs død som kun 62-årig.

– Det er en af de største personligheder, vi har haft omkring landsholdet, kommer det desuden fra en rørt Kasper Hjulmand.

Schmeichel var tæt på Høgh

Målmand Kasper Schmeichel er en af dem, der havde det tætteste forhold til Lars Høgh, der gennem flere sæsoner var målmandstræner for vores nuværende førstekeeper

Kampen mellem Danmark og Serbien sparkes i gang klokken 18.00, og der vil også være stor hyldest til Christian Eriksen, der efter planen går på banen som Danmarks anfører.

Læs mere om: