Tirsdag, 29. marts 2022 — af Ulrik Ulriksen

Får kæmpe ansvar i Parken i aften: Schmeichel peger på Christian Eriksen

Kasper Schmeichel og Christian Eriksen
Kasper Schmeichel og Christian Eriksen
Foto: Jesper Sunesen
Det bliver igen de store følelsers aften i Parken, når Danmarks herrelandshold i fodbold klokken 18.00 spiller mod Serbien. Christian Eriksen ventes at være i startformationen.

For første gang siden sit hjertestop i sommer under EM-kampen mod Finland, er fodboldspilleren Christian Eriksen tilbage på banen i Parken.

Det ventes, at Christian Eriksen starter inde i landskampen mod Serbien, der fløjtes i gang klokken 18.00.

Hjulmand har taget vigtig beslutning

Kasper Hjulmand har truffet en stor beslutning forud for aftenens kamp, og han har givet Christian Eriksen et stort ansvar ude på banen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christian skal bære anførerbindet til kampen mod serberne, der ligesom Danmark har kvalificeret sig til VM-slutrunden i Qatar senere på året.

Kasper Schmeichel pegede på Eriksen

Det var ifølge Ekstra Bladet Kasper Schmeichel, der gik til landstræner Kasper Hjulmand og pegede på Christian Eriksen som anfører til Serbien-kampen i aften i Parken, hvor det ventes, at 34.000 tilskuere er klar til at heppe på de rød-hvide helte.

Målmand Kasper Schmeichel bar anførerbindet i lørdags i landskampen mod Holland, fordi den normale anfører Simon Kjær er langtidsskadet.

Men i aften kommer Christian Eriksen altså efter planen til at føre landsholdet på banen i det længe ventede comeback til Parken.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden