15. mar. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Følelsesladet Kasper Hjulmand: Det bliver specielt for alle

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Mikael Rieck
Christian Eriksen er udtaget til fodboldlandsholdet, og landstræner Kasper Hjulmand kan ikke vente med at se sin spiller tilbage på græs i Parken.

Fodboldstjernen Christian Eriksen faldt i sommer om i Parken med hjertestop og måtte have livreddende hjælp ved Danmarks EM-åbningskamp mod Finland.

Nu er han endelig tilbage på herrelandsholdet, efter at landstræner Kasper Hjulmand tirsdag udtog ham til to landskampe senere på måneden mod Holland og Serbien.

Følelsesladet Hjulmand

Kasper Hjulmand sagde på pressemødet i forbindelse med udtagelsen, at han har skullet støtte Christian og hans familie i den beslutning, de end måtte tage.

– Jeg er gladest for, at han er 100 procent afklaret med, at han skal spille, sagde Hjulmand desuden og gav udtryk for, at han glæder sig til at få Eriksen på banen i hjemmekampen mod Serbien, hvor et fyldt Parken kan juble over Eriksens comeback.

En glædens dag

– Det bliver følelsesladet, når han træder ind i Parken mod Serbien, lød det desuden på pressemødet fra landstræneren, som næsten ikke kan vente til Danmarks kamp i Parken mod Serbien tirsdag aften den 29. marts.

– Det bliver specielt for alle, det bliver en glædens dag. Jeg ved, at han kommer til at få en fantastisk modtagelse.

Læs mere om: