20. nov. 2022
Af Ulrik Ulriksen

I aften går det løs: Godt nyt til Sandra Toft og Jesper Jensen før guldgyser mod Norge

Sandra Toft og Jesper Jensen
Sandra Toft og Jesper Jensen
Foto: Ritzau/Scanpix
Alt på banen og på bænken skal køre optimalt, hvis Danmarks håndboldkvinder skal slå Norges favoritter og vinde EM-guld i aften. Heldigvis er der nu godt nyt til de rød-hvide.

Der er godt nyt til det danske kvindelandshold i håndbold, som i aften klokken 20.30 skal spille deres livs finale mod ærkerivalerne fra Norge - finalen vises på TV 2.

Det danske landshold skal kæmpe om EM-guld, og der er brug for en fejlfri indsats både fra spillerne på banen og fra trænerstaben på sidelinjen.

Godt nyt til Sandra Toft og de andre spillere

Sandra Toft er blandt stjernerne i aktion i aften i finalen i Slovenien, og på sidelinjen skal træner Jesper Jensen stå for taktik og udskiftninger, og nu kan de to profiler og resten af landsholdet glæde sig over, at holdets assisterende træner Lars Jørgensen, der er en afgørende brik for helheden, er ude af sin coronaisolation.

Det melder Dansk Håndbold Forbund, DHF.

Det betyder så meget

Lars Jørgensen har været i isolation siden onsdag, hvor han og spilleren Kaja Kamp Nielsen blev testet positive.

Lars Jørgensen
Lars Jørgensen
Foto: Ritzau/Scanpix

– Jeg håber af hele mit hjerte, at den mand, der arbejder så dedikeret året rundt for det her, får lov at opleve det på søndag. For det fortjener han. Det vil betyde meget for mig, sagde Jensen til de danske medier efter semifinalesejren fredag over Montenegro, og nu bliver det heldigvis sådan, at populære Lars Jørgensen er klar til finalen i aften mod favoritterne fra Norge, som vi drømmer om at besejre.

KOM SÅ DANMARK!

Læs mere om: