Torsdag, 17. juni 2021 - af Ulrik Ulriksen

I dag sker det: Sådan hyldes Christian Eriksen i Parken

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Ritzau/Scanpix
Hele Danmarks vil følge med, når der i aften klokken 18.00 fløjtes op til en helt speciel fodboldkamp i Parken. Danmarks EM-drenge spiller mod Belgien om vigtige point. I forbindelse med kampen hyldes Christian Eriksen.

Kongelige, kendte og roligans i tusindvis vil være i Parken i aften, når det danske herrelandshold i fodbold går på banen for at spille en meget vigtig EM-gruppekamp mod Belgien.

Fokus på Christian Eriksen

Ved tv-skærme og storskærme vil et par millioner danskere også følge med i det sportslige drama, der kommer til at udspille sig på den kortklippede grønsvær på vores national-arena.

Der bliver naturligvis fokus på andet end det sportslige på den unikke juni-aften, for Christian Eriksen, der lørdag i kampen mod Finland faldt om med hjertestop og blev genoplivet på banen, skal hyldes.

Det sker både inden kampen og faktisk også ti minutter inde i EM-gyseren.

Alle klapper

For når kampuret passerer de 10 minutter, vil bolden blive sparket ud af banen, og herefter vil både det danske og det belgiske hold sammen med alle tilskuere i et minut klappe ad hele Danmarks Christian Eriksen, der er indlagt på Rigshospitalet bare få hundrede meter fra Parken.

Det er Facebook-siden Danmarks Tifohold, der står for at koordinere den visuelle stemning under landskampe i Parken, og de har planlagt en hyldest, der finder sted i det minut, der matcher Christian Eriksens trøjenummer på landsholdet.

Danmarks nummer 10

Christian Eriksen spiller i nummer 10, og derfor bliver han hyldet i det 10. minut.

Både i Parken og alle andre steder i hele landet, hvor man ser kampen.

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Ritzau/Scanpix

- Når kampuret runder 10:00 på torsdag, rejser vi os op og hylder Christian Eriksen med en 1 minuts klapsalve sammen med en særlig hilsen til ham fra alle danskere med ønske om god bedring, lyder det på Danmarks Tifoholds sociale medieplatforme.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden