14. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Efter Christian Eriksen-chok: Frederik og Mary roses af Kasper Hjulmand

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Claus Fisker
For EM-fodboldlandsholdets træner Kasper Hjulmand har det været vigtigt at sende en tak til alle danskere for opbakningen efter Christian Eriksens uhyggelige kollaps i Parken. En særlig tak lyder der fra Hjulmand til kongehuset.

Det var et chok for alle danskere at opleve fodboldspilleren Christian Eriksen kollapse med hjertestop under EM-kampen mod Finland lørdag aften i Parken.

Blandt tilskuerne til kampen var kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Mary og Frederik sendte hilsen

Kronprinsparret valgte umiddelbart efter kampen at støtte Christian Eriksen og det danske EM-landshold med en rørende hilsen på kongehusets Instagram.

- Det vigtigste i aften er, at Christian Eriksen efter omstændighederne har det godt. Det var rørende at opleve den fantastiske holdånd og opbakning fra spillere og fans, efter den store forskrækkelse vi alle fik, lød det fra Mary og Frederik, der ledsagede deres støttehilsen med et stærkt billede af den danske spillertrup, før de genoptog kampen.

Kasper Hjulmand roster holdet og danske fans

Dagen efter mareridtet i Parken havde EM-fodboldholdets træner Kasper Hjulmand noget, han ville sige til medlemmerne af vores kongehus og til alle andre danskere, som bakker hans hold op i den sværeste situation, et dansk fodboldlandshold nogensinde har stået i.

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Martin Høien

Det bedste ved Danmark

- Jeg tror, det var et monument for alt, hvad der er det bedste ved Danmark. Og så kæmpe ros til spillerne, og stor ros og stor stolthed fra min side over, at vi faktisk gør. Det er adfærd. Det er ikke bare noget, vi siger. Det er noget vi ER. Og jeg synes også, at det fællesskab, som vi mærkede, hvor vores elskede kongehus sad i Parken, var fantastisk. Og vi har fået tilkendegivelser fra det kongehus, som vi alle sammen sætter pris på, lød det fra træner Kasper Hjulmand på søndagens DBU-pressemøde fra landsholdslejren i Helsingør.

Læs mere om: