Mandag, 23. januar 2023 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Ingen tvang: Hans Lindbergs sønner vælger selv

Hans Lindberg
Hans Lindberg.
Foto: Søren Jul Lamberth
Når man som ung skal træffe en beslutning om sin fremtid, kan man let blive inspireret af sine forældres karrierevej.

Som barn er det let at lade sig blive inspireret af sine forældre, når det gælder job og uddannelse. I nogle familier er det sågar næsten bestemt på forhånd. Sådan er det dog ikke hos familien Lindberg.

For selvom Hans Lindberg er en elsket og dygtig håndboldspiller, er der ingen forventninger til, at sønnerne, Aron og Carl, nødvendigvis skal gå den samme vej.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tværtimod.

– De styrer fuldstændig selv, hvad de vil gå til. Begge er allerede ret aktive, så jeg tror, at de begge kommer til at dyrke en masse idræt, fortæller Hans Lindberg til BILLED-BLADET.

Hans Lindberg
Hans Lindberg i selskab med hustuen Jeanette Mackenhauer Lindberg og deres to sønner, Aron på 7 år og Carl på 4 år. Til dagligt bor de i Berlin.
Foto: Privat

Men måske bliver det alligevel håndbold. Lige nu går 7-årige Aron til både fod- og håndbold, mens 4-årige Carl stadig lige må vente et års tid med holdsporten.

Skulle valgte dog falde på håndbold, er der heller ingen problemer. Både han og Jeanette har nemlig tænkt sig at støtte op om sønnerne uanset hvilke valg de træffer i livet.

- Der er ikke pres på, at det skal være håndbold. Men hvis det er det, de har lyst til, så gør de det. Der er fuld opbakning, uanset hvad, siger Hans Lindberg.

Om der kommer en ny generation Lindberg på herrehåndboldlandsholdet vil tiden vise. Resten af Danmark kan heldigvis glæde sig over, at Hans Lindberg fortsat kæmper for endnu et VM-trofæ til Danmark.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden