Onsdag, 25. januar 2023 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Næsten 20 år på landsholdet: Hans Lindberg er taknemmelig for en helt særlig ting

Hans Lindberg
Hans Lindberg.
Foto: Liselotte SabroeRitzau Scanpix
Der er fuldt heppekor på, når Hans Lindberg spiller håndboldkampe. Både på udebane og hjemmebane.

Hans Lindberg fik sin debut på herrehåndboldlandsholdet i marts 2003, og næsten 20 år senere, er han altså stadig en fasttømret del af landsholdet.

En lang karriere er ikke alle sportsstjerne forundt, og mange stopper før de bliver 40. Sådan har det dog ikke været for Hans Lindberg. Og udover at det giver ham mere tid med både harpiks og hopskud, så er der faktisk også en anden gevinst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den lange karriere har nemlig betydet, at der er kommet et lidt større heppekor til ned blot hustruen, Jeanette Mackenhauer Lindberg.

Sammen har de fået sønnerne, Aron og Carl, der har haft rig mulighed for at opleve og mærke, at deres far er en stor sportsstjerne.

– Jeg er enormt taknemmelig for, at jeg stadig kan spille, sådan så mine børn faktisk har kunnet opleve, at jeg har været sportsudøver på højt plan, fortæller Hans Lindberg til BILLED-BLADET.

Og Aron og Carl, der er henholdsvis 7 og 4 år gamle, forstår rent faktisk godt, hvad deres far laver, når han løber rundt inde på håndboldbanen. De har nemlig selv haft rig mulighed for at overvære de flyvende fløjskud fra deres far. Både live og hjemme fra stuen.

– De er i hallen til hver eneste hjemmekamp, og når der er udekamp, sidder de foran fjernsynet og hepper, fortæller Hans Lindberg stolt.

Mon ikke også at det gør sig gældende netop nu, når Hans Lindberg og resten af landsholdet løber rundt på håndboldbanen i Malmø.

Jeanette Mackenhauer Lindberg har i hvert fald delt et billede på Instagram, der kunne tyde på, at hun – måske akkompagneret af Aron og Carl - har taget turen til Malmø for at støtte op om landsholdet og Hans Lindberg til det, der er Hans’ 8. VM-slutrunde.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden