Jan Magnussen og familien i ny TV-serie

Jan Magnussen

Jan og Christina Magnussen 

Foto: Krestine Havemann

Jan Magnussen er ikke alene om at leve et liv i overhalingsbanen. Ny TV-serie "Familien Magnussen" viser, at racerkøreren har kæmpe opbakning på hjemmefronten.

Onsdag, 8. februar 2017 - af John Lautrup

Jan Magnussen er også kørt først over målstregen i ræset om at blive godt gift. Det kan man forvisse sig om, når Kanal 5 i aften tager hul på doku-serien "Familien Magnussen". Racerkørerens kone, Christina Magnussen, er en uundværlig del af hans succesrige karriere. 

- Jeg er mindst lige så glad som Jan, når han står på podiet. Og jeg har fået enormt meget ud af det liv, vi lever. Det er en fantastisk livsstil, men det er også et liv med hårdt arbejde og afsavn. Og vi vil med serien gerne vise folk, hvad det egentlig kræver ikke bare af Jan, men af hele familien, siger Christina Magsnussen.

Fabrikskører for Corvette-teamet

Hjemme i Roskilde tager hun sig af parrets to børn, Luca på syv år, og Millie på fem år, mens farmand det meste af sæsonen opholder sig i USA, hvor han er fabrikskører for Corvette-teamet. 

Tidligere fulgte hun sin mand til alle løb. Det er ikke længere muligt. Men med jævne mellemrum tager hun børnene med over Atlanten, så de kan være sammen med far. Og i det hele taget får man indtrykket af en uhyre tæt knyttet familie, hvor alle er lige vigtige tandhjul i maskineriet. 
 
 
- Vi er sammen om det her og arbejder som et hold. Og dét at vi er så tætte og kender hinandens styrker og svagheder gør, at vi er godt rustede til livet efter min karriere, siger Jan Magnussen, der sammen med sin kone har store planer om at blive i motorsporten som holdejere for deres eget racerteam.
 
Første afsnit af "Familien Magnussen" sendes i aften klokken 22 på Kanal 5. Serien er på fem afsnit.