7. jun. 2022
Af Stine Schou

Jens Stryger Larsen scorede Danmarks sejrsmål: Stor privat begivenhed gjorde ham rørt efter kampen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20220601_mr_landsholdet_025.jpg
Foto: Mikael Rieck
Det var en stor privat begivenhed, der efter kampen gjorde målscoreren helt rørt.

Det var tydeligt for enhver, at den 31-årige Jens Stryger Larsen var sulten efter at spille, da han løb på banen mod Østrig mandag aften. Han havde heller ikke tilbragt mere end blot 22 minutter på græs, før spilleren, der normalt huserer i det danske forsvar, sparkede bolden ind i det lange hjørne til sejrsmålet til 2-1.

Jens Stryger Larsen har ikke spillet en eneste kamp i syv måneder for sin italienske klub, Udinese. Klubben vil ikke løse danskeren af sin kontrakt, men har derimod parkeret ham på det, Stryger selv kalder ”den kolde tribune”.

Kort efter dommerens slutfløjt tirsdag aften stod Jens Stryger Larsen ved sidelinjen og talte med TV 2s Morten Ankerdal, der bad ham om at sætte nogle ord på sin oplevelse om både at komme på banen og så oven i købet at score.

- Det ved jeg slet ikke, om jeg kan. Jeg har været ude i hvad, syv måneder på den kolde tribune og kæmpet. Gjort alt, hvad jeg kunne hver eneste dag for netop at stå som i dag, sagde målscoreren inden stemmen knækkede lidt.

- Jeg bliver sgu lidt rørt, jeg er lige blevet far, for en uge siden nærmest, sagde han inden han måtte rømme sig et øjeblik for at fortsætte interviewet med Morten Ankerdal på sidelinjen.

Den 26. maj fødte forsvarsspillerens hustru, Emilie Sylvest Stryger Larsen, parrets første barn. En lille pige, der har fået navnet Holly.

Og tirsdag formiddag lagde Jens Stryger Larsen så et par billeder på sin Instagram, hvor han jubler over sin scoring. Han skriver, at han er stolt af at være en del af landsholdet og takker for alle de beskeder, han har modtaget.

”7 måneders skudtræning betaler sig …, slutter han opslaget.

https://imgix.billedbladet.dk/214351767_805020870382162_6420178366519177329_n_1.jpg
Foto: Privat

Jens og Emilie Stryger Larsen på deres bryllupsdag den 10. juli 2021.

Læs mere om: