Fredag, 6. januar 2023 - af Stine Ramlyng og Jo Carlsen

Jonas Vingegaard: Dette øjeblik husker jeg bedst fra Tour de France

Jonas Vingegaard og Trine Marie Hansen
Jonas Vingegaard
Foto: Jesper Sunesen
Man kunne tro, at Jonas Vingegaard bedst kunne huske det øjeblik, hvor han iført den gule trøje stod øverst på sejrskamlen på Champ de Elysee i Paris og løftede Tour-trofæet over hovedet. Men faktisk er det noget helt andet, der står klarest i Tour-vinderens hukommelse.

I et interview med BILLED-BLADET løfter Jonas Vingegaard nemlig sløret for, at det var noget mere mere privat og nært, han husker bedst fra den historiske sejr i 2022.

Og det var timerne efter sejren i Alperne, fortæller han i et interview i BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For indtil da havde han kun set sin kæreste Trine og datteren Frida i et par minutter ad gangen i målfeltet, inden han skulle videre og køre mælkesyren ud af benene på "hometraineren".

Men efter 11. etape fik Trine og Frida mulighed for at besøge ham på hotellet, og det var en kæmpe forløsning for den 26-årige cykelrytter, fortæller han i interviewet med BILLED-BLADET. Og Trine er enig. 

– Ja for første gang i jeg ved ikke hvor mange dage, sad vi på hotelværelset bare os tre – uden kameralinser, der pegede vores vej. Vi sad og kiggede på hinanden og var sådan: Oh my god, det sker det her! Det var vildt. Og det var så fedt, og vi var så glade, husker hun. 

Frida sagde far for første gang

Også et andet særligt øjeblik husker Vingegaard tilbage på, som noget helt særligt, der gav ekstra benzin til benene.

Og det var da Trine sendte en video med lille Frida, der sagde "far" for første gang. 

- Da du sendte den video, årh, mit hjerte smeltede fulstændig, siger Jonas Vingegaard om den kærlige handling.

Læs det store interview med parret i BILLED-BLADET nr. 1. Her fortæller de om året der gik, og året der kommer, og hvordan sejrede har forandret deres liv. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden