Onsdag, 4. januar 2023 - af Stine Ramlyng og Jo Carlsen

Jonas Vingegaard og kæresten Trine afslører speciel detalje forud for Tour de France-sejren

Trine og Jonas Vingegaard
Trine og Jonas
Foto: Andreas Houmann
Tour de France-vinder Jonas Vingegaard og hans Trine ser tilbage på et vildt år, som har forandret familiens liv og har fået kærligheden mellem dem til at vokse. Og så afslører de også en detalje, der indebar champagne.

– Det her år har på mange måder været helt vildt. Sådan på godt og ondt, siger Vingegaard.

Parret er blevet sat i stævne for at tale om det år, der forandrede deres familieliv fuldstændig og for at tale om det år, de har i vente. 

Vi fejrede sejren, inden jeg vandt

I et interview, som du kan læse i BILLED-BLADET nr. 1, afslører parret også, at de faktisk fejrede Tour de France-sejren længe, inden Jonas Vingegaard overhovedet kørte over målstregen i Paris.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det var virkelig en stor forløsning. Inden Touren havde vi jo faktisk jinxet den ret meget og sagt, at “jeg kommer til at vinde Tour de France”. Vi havde nærmest drukket champagnen – altså, havde vi egentlig ikke det?

Jonas kigger spørgende på Trine.

– Jo, det havde vi. Vi havde totalt fejret det på forhånd. Jeg elsker at jinxe ting, for der kan jo ikke rigtig gå noget galt. Man skal ikke tage sorgerne på forskud. Men glæderne, dem vil man gerne have to gange, griner Trine og Jonas griner med.

Savnede Trine og Frida på bjergtoppen

– Ja og dagen inden min sejr i Alperne, sagde jeg til Trine: “Jeg kommer til at vinde i morgen.” Og så ville jeg jo gerne have haft, at Trine var oppe på bjergtoppen, men det var åbenbart så begrænset, hvem der kunne komme derop, så det lykkedes ikke.

- Så da jeg endelig var kommet ned og så Trine og Frida igen, var det virkelig rørende og dejligt, siger Jonas Vingegaard bl.a.  i interviewet, der kan læses i fuld længde i BILLED-BLADET nr. 1.

Her fortæller parret både om året, der gik, og året der kommer. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden