Tirsdag, 25. januar 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Kæmpe privat glæde for Mathias Gidsel: Det er ikke sket før

Mathias Gidsel
Mathias Gidsel
Foto: Ritzau Scanpix
Mandag aften kunne håndboldhelten Mathias Gidsel glæde sig over, at hans familie og kæreste for første gang så ham i kamp for Danmark.

Mathias Gidsel har gjort kometkarriere, siden han fik landsholddebut i november 2020, og han er i dag blevet en afgørende del af Nikolaj Jacobsens trup. 

Den bare 22-årige vestjyde har allerede vundet VM-guld og OL-sølv, og der er gode chancer for også at få en EM-medalje med hjem fra den igangværende slutrunde i Ungarn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Måtte undvære familien

Én ting er gået igen ved alle de tre slutrunder, som Mathias Gidsel har været en del: coronapandemien har raset.

Hverken ved VM eller OL sidste år måtte der være publikum til kampene. Det er anderledes under dette EM, og derfor kan Mathias Gidsel også glæde sig over, at hans familie nu for første gang har set ham kæmpe i rødt og hvidt.

Det betyder meget for Gidsel

Den unge landsholdsspiller kunne nemlig se både sin mor, far, storebror og kæreste på lægterne, da han mandag aften leverede endnu en pragtpræstation.

- Det er første gang, de nogensinde er kommet med til en slutrunde med mig som senior. De har altid rejst hele verden rundt for at se mig. Det har da også været lidt specielt at have dem på sidelinjen hele sidste år hjemmefra, uden de rigtig har kunnet følge med. Det betyder selvfølgelig meget for mig, de er her nu. Det er godt nok på afstand, men så kan jeg da vinke og juble lidt op til dem, fortæller Mathias Gidsel til BT.

I kampen mod Holland mandag scorede han imponerende ni mål, og Mathias Gidsel blev da også kåret som kampens spiller.  

Onsdag skal Danmark spille sin sidste kamp i mellemrunden, og modstanderne er Frankrig.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden