8. nov. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kasper Dolberg lettet trods hård besked fra lægen: Jeg har diabetes

Kasper Dolberg
Kasper Dolberg
Foto: Aller Foto
Den danske fodboldstjerne Kasper Dolberg har været ved siden af sig selv på det seneste. Nu har han fået stillet en diagnose.

På det seneste har der været en del mystik omkring fodboldlandsholdets angrebsstjerne Kasper Dolberg, der flere gange har været nødsaget til at melde afbud til sin franske klub Nice samt til Kasper Hjulmands landshold.

Kasper Dolberg har fået besked

Nu er der dog kommet en afklaring på sagen, for den danske stjerne har netop fået beskeden fra lægerne, at han har diabetes.

Heldigvis kan han modtage så god behandling, at det ikke kommer til at påvirke hans fodboldkarriere.

På sin Instagram-profil skriver Dolberg i en såkaldt story, at han har fået konstateret diabetes type 1, hvilket naturligvis er en overraskelse.

Dolberg er lettet

Samtidig er Dolberg lettet over endelig at have fundet ud af, hvorfor han har været ved siden af sig selv de sidste uger.

Kasper Dolberg glæder sig nu over, at lægerne har fortalt ham, at med den rette behandling vil lidelsen slet ikke have nogen effekt på hans fodboldkarriere, der toppede under sommerens EM-slutrunde, hvor han var fantastisk for Danmark.

Kasper har i denne uge trænet godt i Nice i Sydfrankrig, og nu glæder han sig til at vende tilbage til landsholdet, når der er kampe næste år.

Læs mere om: