22. jun. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Kasper Schmeichel: Der er ikke noget der slår det her

Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel
Foto: Ritzau Scanpix
Danmark fik en storsejr i den afgørende og sidste gruppekamp mod Rusland i Parken.

Et tungt pres hvilede på de danske fodboldherrer mandag aften.

En sejr over Rusland var afgørende for, at de kunne sikre sig en plads i ottendelsfinalen, ligesom det også var nødvendigt, at Belgien slog Finland i deres sidste gruppekamp.

En magisk stemning

Det hele lykkedes, og Danmark fik tilmed en storsejr på 4-1.

Der var en magisk stemning på hele Danmarks hjemmebane i Parken, og også spillerne kunne fuldt fortjent juble over det imponerende resultat.

- Det går meget, meget bedre lige nu end for to timer siden. Fantastisk aften. Simpelthen så fortjent, synes jeg. Taget i betragtning af, hvad der er sket de sidste 14 dage. At kunne rejse os på den her måde… At gå ud og gøre det her for Christian og Danmark. Det er ikke kun os, der har været hårdt ramt. Det er alle og hele Danmark. Jeg har sagt det mange gange før: Der er mange fede stadions rundt omkring i verden, men der er ikke noget, der slår det her, sagde målmand Kasper Schmeichel til DR efter den flotte sejr.

Det er Danmarks første sejr ved dette EM, og den kommer efter en på alle måder svær start for det danske landshold, efter Christian Eriksen pludselig fik hjertestop knap halvvejs i kampen mod Finland.

Danmark skal spille ottendedelsfinale mod Wales lørdag aften.

Læs mere om: