20. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kasper Schmeichel svarer på verdens mest irriterende spørgsmål

Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel
Foto: Claus Fisker
Der var gang i drillerierne, da Danmarks bedste fodboldmålmand Kasper Schmeichel forleden stillede op til et unikt interview.

Det danske fodboldlandsholds supermålmand Kasper Schmeichel blev drillet lidt, da han forleden lod sig interviewe på den engelske TV-kanal Skysports Instagram.

Peter Schmeichel er stjerne i England

Schmeichel spiller til daglig for den engelske klub Leicester City, hvor han er en af de helt store stjerner.

Lige nu ligger al fodbold stille på grund af coronakrisen, så Kasper havde god tid til interviewet, som var ret specielt.

Et af spørgsmålene kom således fra hans holdkammerat, den hårdtskydende engelske topscorer Jamie Vardy, og han var ret skarp.

Himler med øjnene

Den danske landsholdsmålmand er ikke vild med at blive sammenlignet med sin far, den levende målmandslegende Peter Schmeichel, og når snakken falder på, hvem af de to der er bedst, plejer Kasper at himle med øjnene.

Irriterende spørgsmål

Alligevel kunne Leicesters danske målmand godt se det komiske i, at netop hans kammerat Jamie Vardy alias brugeren ”vardy7” stillede ham verdens mest irriterende spørgsmål i det direkte interview.

- Hvem er bedst af Peter og Kasper Schmeichel?

Kasper grinede

- Det er et godt spørgsmål, lød det fra en grinede Kasper Schmeichel ifølge tv2.dk, og så svarede Kasper, at mange nok vil mene, at hans far er den bedste målmand af de to, men at det er en umulig sammenligning, da fodboldspillet har udviklet sig meget, siden Peter ”The Great Dane” Schmeichel var aktiv målmand for Danmarks landshold og for Manchester United i 1990’erne.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb16-forsider_8.jpg

Læs mere om: