19. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Prins Vincent er kronprinsfamiliens lille humørbombe

Prins Vincent
Prins Vincent
Foto: Hanne Juul
Midt i en trist coronatid er prins Vincent med til at sørge for godt humør hjemme hos kronprinsfamilien på Amalienborg.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har ligesom alle andre danskere oplevet en helt ny hverdag i coronakrisen, hvor de sammen med deres fire børn har haft fast base i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

Vincent og hans søskende har hygget sig

Prins Vincent og prinsesse Josephine og deres ældre søskende prins Christian og prinsesse Isabella har i løbet af coronakrisen hygget sig sammen i kronprinsfamiliens lejlighed og i haven bag palæet på Amalienborg.

Kronprinsfamilien på tv

Det kunne man med al tydelighed se, da kronprinsfamilien lavede en særlig video fra Amalienborg til TV 2-programmet ”Danmark står sammen”.

Prins Vincents sjove bemærkning

I videoen gav Vincent den gas med fodbold sammen med sine søskende, og så havde han en sjov kommentar umiddelbart efter, da han fortalte danskerne, at han i modsætning til storesøster prinsesse Isabella ikke er helt vild med fjernundervisning.

Den kommentar fik Mary og Frederik og Vincents søskende til at grine.

Tillykke med et twist

Også i tillykke-videoen fra alle børnebørnene til dronning Margrethe i anledning af Majestætens 80-års fødselsdag, stak Vincent ud på den sjove måde.

Vincent, Josephine, Christian og Isabella sad på havetrappen bag Amalienborg-palæet og sendte en sød hilsen, mens de holdt bogstaverne i ordet ”tillykke”.

Vincent havde sin helt egen måde at holde sine to bogstaver på, hvilket fik hans søskende til at grine.

Prins Vincent svarede på spørgsmål

I det hele taget er Vincent lidt af en humørbombe, hvilket BILLED-BLADETs udsendte fik en herlig smagsprøve på, da kronprinsfamilien sidste år helt privat var en tur i Skuespilhuset i København for at se ”Brødrene Løvehjerte”.

Her svarede en frisk Vincent på vegne af kronprinsfamilien på et enkelt spørgsmål fra BILLED-BLADETs journalist, og det syntes hans familie bestemt var sjovt.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb16-forsider_6.jpg

Læs mere om: