16. apr. 2020
Af Marianne Singer

Skøn ny video: Dronningens børnebørn sender sød fødselsdagshilsen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/mosaik1.jpg
Foto: Kongehuset
De kongelige børn må fejre deres elskede farmor på afstand og har derfor sendt hende den sødeste fødselsdagshilsen på video.

Dronning Margrethe har her til morgen modtaget en dejlig fødselsdagshilsen, der uden tvivl varmer hendes hjerte ekstra meget.

Det er kronprinsparrets fire børn, der sammen med prins Joachims fire børn ønsker deres farmor hjertelig tillykke på hendes 80-års dag.

Søde hilsener

- Stort tillykke med de 80 år, farmor, lyder det smilende fra prins Nikolai og prins Felix.

- Kære, farmor, stort tillykke med sin fødselsdagen og vi håber, at du har en rigtig god dag, kommer det derefter fra prins Henrik og prinsesse Athena i et andet klip.

- TILLYKKE!, råber tilsidst prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine med skønne grin og smil.

Farverige bogstaver

Kronprinsparrets børn er blevet filmet hjemme på stentrappen i haven på Frederik 8.s Palæ på Amalienborg med hver deres farverige og hjemmelavede papbogstaver, der tilsammen danner ordet tillykke.

"Kære farmor, stort tillykke med fødselsdagen.

Alle Hendes Majestæt Dronningens otte børnebørn overraskede for kort tid siden deres farmor med en videohilsen i anledning af den runde dag. På grund af situationen med udbredelsen af coronavirus er det ikke muligt for Dronningen at være sammen med sine børnebørn på sin 80-års fødselsdag, som det ellers var planlagt. ⁣

Her vises en kort sekvens fra den private hilsen fra børnebørnene.⁣" lyder den medfølgende tekst på kongehusets opslag, der er lagt ud på både Facebook og Instagram.
Den fine hilsen er en ren kærlighedserklæring fra børnebørnene til deres farmor, der ikke har kunnet være sammen med sin familie på sin store dag, men må fejre på afstand på grund af coronakrisen.

Klik her og se den søde video.

Læs mere om: