5. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen i Rio

Kronprinsesse Mary ønsker Lotte Friis held og lykke

Lotte Friis
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Der er royal opbakning til de danske OL-svømmere, som er ved at gøre sig klar til medaljejagt i Rio de Janeiro. Forleden kom kronprinsesse Mary forbi træningen og hilste på blandt andre Lotte Friis.

Den danske svømmer Lotte Friis er ved at gøre sig klar til at yde sit allerbedste under De Olympiske Lege i Brasilien. Forleden var hun i hallen i Rio de Janeiro for at træne, da der pludselig var kongeligt besøg ved bassinkanten.

Kronprinsesse Mary ønskede held og lykke

Kronprinsesse Mary, der er protektor for Dansk Svømmeunion, kom nemlig forbi for at se de danske atleter træne og for at ønske blandt andre Lotte Friis held og lykke med jagten på medaljer.

LÆS MERE: Lotte Friis var klar til at indstille karrieren

Stillede op til billede

I den forbindelse stillede kronprinsessen op til et billede med det danske svømmehold, og der blev også tid til at få lavet et billede med bare Lotte Friis og kronprinsesse Mary, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Kronprinsesse Mary var i øvrigt i sine yngre dage i skolen på Tasmanien en god konkurrencesvømmer.

Glad for Marys opbakning

For Lotte Friis var det fedt at få royal opbakning inden OL begynder.

-Det var megafedt. Kronprinsessen kan jo virkelig godt lide svømning og var rigtig interesseret. Hun blev hele træningen og så os svømme og stillede spørgsmål. Det var rigtig fedt, synes jeg. Det betyder selvfølgelig noget, når man får royal opbakning. Det bliver man da glad for, sagde Lotte Friis da BILLED-BLADET mødte hende ved OL-landsbyen, hvor hun er indkvarteret under Legene.

Læs mere om: