31. jul. 2013
Af Hanne Rask

Lotte Friis jubler over VM-sølv

Lotte Friis vinder sølv
Lotte Friis
AOP
Det var en meget lykkelig Lotte Friis, der i tirsdag vandt VM-sølv i 1500 meter fri.

Det gik skidt, da den danske svømmepige deltog ved OL, men nu har Lotte Friis bevist, at hun stadig kan!

Ganske overraskende for hende selv, viste det sig faktisk, at hun ved at give alt, hvad hun havde i sig, var i stand til at presse sin modstander, amerikanske Katie Ledecky, i 1500 meter fri-finalen ved VM i Barcelona i går.

LÆS OGSÅ:

Desværre rakte indsatsen ikke til en sejr over den 16-årige amerikaner, der slog ny verdensrekord i tiden 15.36,53 minutter, men alligevel var Lotte Friis mere end tilfreds med sig selv. Det skriver flere medier i dag.

- Det er rart at vide, at jeg stadig godt kan, selv om jeg efterhånden er lidt op i årene. De sidste 100 meter kunne jeg godt se, at hun havde noget mere end mig, men en anden gang, er den der, siger en 25-årige Lotte Friis, der med sine 15.38,88 minutter sikrede sig både en sølvmedalje og en europarekord.

- Jeg var hurtigere, end jeg havde regnet med, og jeg er bare så glad, ikke mindst fordi jeg fik bevist, at jeg er meget bedre, end det jeg leverede til OL, siger svømmepigen, der storgrinede af lykke flere minutter efter hendes anden plads var en realitet.

Læs mere om: