18. jun. 2022
Af Stine Schou

Kvitter jobbet: Det skal Rebecca Laudrup nu

Rebecca Laudrup med datteren Ellen i juni 2021.
Rebecca Laudrup med datteren Ellen i juni 2021.
Foto: Dan Mariegaard
PR og SOME Manager har der indtil nu stået på influencerens visitkort. Men det er snart slut.

Rebecca Laudrup fortæller på sin Instagramprofil, at hun har sagt sit job op.

Rebecca Laudrup er influencer, men derudover har hun også været Head of PR & SoMe hos Lulab, som er et beauty brand, hvor man kan købe personligt tilpassede hårplejeprodukter. Men nu er det altså snart slut, fortæller hun i opslaget, som kan læses her.

Hun har sagt sin stilling op per 1. juli. Rebecca Laudrup skriver, at hun endnu ikke ved med sikkerhed, hvad det næste, der skal ske, er, men at hun håber, der er flere gode ting på vej. Allerførst vil hun dog holde fri og nyde de næste måneder med sin familie, som består af hendes mand Frederik, og deres datter, Ellen, som fyldte to år i maj.

Prioriterer tiden med Ellen

Rebecca Laudrup har for nylig fortalt om sine arbejdsvaner i et interview med dontt.dk, som er et medie henvendt til iværksættere. Her fortæller hun, at hun arbejder en del hjemmefra og er mest effektiv om formiddagen, når Ellen er kommet i vuggestue. Og tiden, den er hun bevidst om at prioritere. Hun arbejder 30 timer om ugen og holder typisk fri fra kl. 15.00.

- Jeg har sagt til mig selv, at jeg ikke er på mailen eller telefonen fra 16.00 til 19.00 – jeg kan ikke altid holde den, men jeg prøver, da det er tiden, hvor jeg er sammen med min datter, og hvis der så er noget arbejde, jeg mangler, bliver det helst gjort om aftenen. Det er dog ikke så tit, for jeg er faktisk okay god til at få planlagt mit arbejdsopgaver, så det meste kan nås i løbet af dagen, fortæller hun i interviewet, som kan læses i sin fulde længde her.

Se i øvrigt de dejlige billeder af Rebeccas far, Michael Laudrup, sammen med lille Ellen herunder.

Læs mere om: