Landin-brødrene: Sådan har vi det med hinanden

Foto: Lars Horn
Niklas og Magnus Landin er to af Danmarks store håndboldhelte, og de to brødre nyder at spille på hold sammen.

Det danske herrelandshold i håndbold er vant til at tilbringe rigtig mange timer med hinanden, og de kender derfor også hinanden rigtig godt. Men to af dem har et helt særligt forhold. 

Niklas Landin: Det er en stor drøm

Venstrefløjen Magnus Landin og målmanden Niklas Landin er nemlig brødre, og de nyder nemlig at spille på hold sammen. Både på landsholdet og i klubben THW Kiel.

- Det er selvfølgelig super fedt at kunne dele de her oplevelser. Det var også en kæmpe oplevelse at dele VM-guld sammen. Det var en stor drøm for os begge to. Både at vinde og at kunne gøre det sammen. Men når vi er i kamp, tænker jeg ikke så meget over, at det er brormand. Så er han bare en del af holdet, fortalte Niklas Landin, da BILLED-BLADET mødte ham kort inden slutrunden.

Stor aldersforskel

Der er syv år mellem Niklas Landin, 32, og Magnus Landin, 25, og aldersforskellen gør også, at de to ikke hænger op ad hinanden hele tiden, selv om de er brødre.

- Det er fantastisk at være på hold sammen, men det er ikke fordi, vi hele tiden går op ad hinanden. Der er så mange andre, jeg også gerne vil tale med, fortalte Niklas Landin for et par år siden.  

- Og så er han jo i fædregruppen, og jeg er i den yngre gruppe, tilføjede Magnus med et smil.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Niklas Landin er far til en søn på seks år og en datter på fire år.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden