Mary og Frederik tager børnene med til håndboldfinale

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Fotos: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Herrernes håndboldlandshold får royal støtte i VM-finalen mod Norge. Kronprinsparret er på plads i Boxen i Herning, og de har tre af deres fire børn med.

Der bliver for alvor gang i den, når der i Boxen i Herning fløjtes op til VM-finalen i herrehåndbold søndag klokken 17.30.

Boxen vil være klædt i rødt og hvidt til Danmarks guldkamp mod Norge, og på VIP-pladserne vil et par markante kongelige håndboldfans sidde og heppe på Mikkel Hansen og Niklas Landin og de andre håndboldhelte. Kronprinsparret kommer til finalen i selskab med tre af deres fire børn.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Christian og Vincent hepper på Danmark

Mary og Frederik har deres to sønner og deres ældste datter med i Boxen, og prins Christian, prinsesse Isabella og prins Vincent vil helt sikkert gøre alt for at råbe Danmark til en sejr i finalen.

Christian er efterhånden en rutineret håndboldtilskuer. Han så allerede Danmarks håndboldherrer i kamp ved OL i London i 2012.  Dengang var han i selskab med sine forældre og lillesøster prinsesse Isabella i OL-hallen.

Foto: Jesper Sunesen

Kan vinde VM-guld for første gang

For de kongelige håndboldfans bliver det helt sikkert en kæmpe oplevelse at være i hallen i Herning sammen med alle de andre fans, og forhåbentlig giver det Mikkel Hansen og hans holdkammerater så meget selvtillid at have royale fans på tribunen, at spillerne vinder finalen og gør Danmarks bedste mandlige håndboldhelte til verdensmestre for første gang nogensinde.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden