Onsdag, 23. januar 2019 - af Ulrik Ulriksen

SKØNT GENSYN: De kongelige heppede på håndboldheltene til OL

Under OL i London i 2012 tørnede Mikkel Hansen og de andre helte fra Danmarks håndboldlandshold ind i Sverige i en kamp, som udviklede sig til et sandt drama. Dronning Margrethe og kronprinsparret var på tilskuerpladserne sammen med et par svenske kongelige.

Danmark og Sveriges bedste håndboldherrer har ved flere lejligheder stået overfor hinanden i afgørende kampe, som det også er tilfældet under VM i Danmark.

Senest Mikkel Hansen og de andre rød-hvide håndboldhelte mødte Sverige i en helt afgørende kamp var under De Olympiske Lege i 2012 i London. Kvartfinalen udviklede sig til et helt vildt drama.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Kongeligt heppekor

På tilskuerpladserne i hallen var den danske kongelige familie rigt repræsenteret. Dronning Margrethe, prinsesse Benedikte, kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og børnene prinsesse Isabella og prins Christian samt dronning Anne-Marie og kong Konstantin heppede på Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre spillere på Danmarks herrehold.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Carl Gustaf og Silvia i hallen

Også Sveriges håndboldlandshold fik royal opbakning fra tilskuerpladserne. Kong Carl Gustaf og dronning Silvia, der sad på rækken foran deres royale danske venner var bestemt også gode til at heppe på deres landsmænd på banen. 

Mens de kongelige danske fans var i rødt og hvidt dress, havde Carl Gustaf og Silvia blå-gul stribede bluser på.

Sejr til Danmarks kongelige heppehold

Set med danske øjne endte kampen desværre højst overraskende med svensk sejr, og Danmark blev dermed elimineret af OL-turneringen.

Til gengæld sørgede Danmarks kongelige heppehold for en klar sejr på VIP-tilskuerpladserne.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden