31. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Lars Høgh efter svær tid: Jeg er meget glad!

Lars Høgh
Foto: Birger Storm
For Lars Høgh har den seneste tid på et helt privat plan budt på et par gode oplevelser.

Fodboldlandsholdets og Odense Boldklubs tidligere målmand Lars Høgh, 61, har i denne tid på et helt privat plan en del at glæde sig over.

Lars Høgh har takket ja

Lars Høgh har for nylig takket ja til at tage endnu en tørn som målmandstræner for det danske herrelandshold og altså stjernen Kasper Schmeichel under den nye landstræner, Kasper Hjulmand.

Det oplyser Dansk Boldspil Union, DBU, på sin hjemmeside.

Et spændende år

Lars Høgh har været omkring det danske herrelandshold siden 2007, og han er glad for at fortsætte med sit job for holdet, som har et meget spændende år foran sig med EM-slutrunde næste sommer.

- Jeg er meget glad for det sammenhold, vi har på landsholdet, siger Høgh til DBU i forbindelse med den nye aftale, og han fortsætter.

Har stadig ambitioner

- Jeg har stadig ambitioner, og jeg har altid følt mig privilegeret over at få lov til at arbejde med de bedste målmænd i Danmark, så derfor var jeg selvfølgelig meget klar på at fortsætte på holdet, siger Høgh.

De seneste år har Lars Høgh kæmpet med kræft, men han er er altså i form til at arbejde nu.

Gode tilkendegivelser

På det seneste har scanningerne set godt ud for Lars Høgh.

- Jeg har fået nogle gode tilkendegivelser fra de scanninger, jeg har fået lavet, fortæller den 61-årige tidligere landsholdsmålmand i podcasten ”Bech Bag Bolden” fra marts måned.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb22-forsider.jpg

Læs mere om: