Lotte Friis afslører sød og romantisk hemmelighed

Foto: Claus Fisker
Den tidligere topsvømmer Lotte Friis er smaskforelsket og skal giftes med sin Christoffer til sommer. Nu afslører hun den særlige kirke, som skal være rammen om kærlighedsfesten.

Den tidligere topsvømmer og nuværende radiovært Lotte Friis har sat dato på sit og Christoffer Schnack Ringøs romantiske bryllup.

Lottes sommerbryllup

Til sommer siger Lotte ja tak til et liv i masser af medgang side om side med skønne Christoffer, som hun blev forlovet med i april sidste år.

Der er ro på

- Vi glæder os. Det bliver en dejlig dag. Vi har styr på det meste. Så er der ro på, siger Friis om brylluppet, der er sat til lørdag den 27. juni.

Foto: Claus Fisker

En helt særlig kirke

- Vi har også fundet kirken til brylluppet. Det bliver Egebæksvang Kirke, lød det fra Lotte, der ser frem til en dag med en kærlighedsfest af de helt ekstraordinære.

Den smukke kirke ved Øresund nord for København er idyllisk og tilmed landskabsfredet, så rammen om den romantiske vielse er helt i orden.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Atypisk fest

Festen skal være helt speciel og ifølge Lotte en smule atypisk, så det bliver ret spændende.

Dejlig aften i Herning

Lotte og Christoffer så i øvrigt fantastiske ud på den gyldne løber, da de i den netop overståede weekend ankom til årets store DR-sporsshow Sport 2019, som blev afviklet i Boxen i Herning.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden