Mandag, 17. januar 2022 - af Majken Munk

Magnus Landin: Derfor er jeg tilfreds med landstrænerens beslutning

Magnus Landin
Magnus Landin
Foto: Kaspar Wenstrup
26-årige Magnus Landin er endnu en gang del af landsholdet til en slutrunde, og han har virkelig fundet sin plads.

Det danske herrelandshold i håndbold har sikret sig en plads i mellemrunden. Mandagens kamp mod Nordmakedonien er derfor ikke af stor betydning.

Dog giver det muligvis endnu mere spilletid til nogle af de spillere, der ikke har fået så mange minutter på banen ved slutrunden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kunne inkludere Magnus Landin, som er tilfreds med, hvad han skal bidrage med på landsholdet, selv om der indtil videre primært har været spilletid til ham i en af de to halvlege.

Betyder meget

Den 26-årige fløjspiller Magnus Landin er efterhånden en fast del af det danske herrelandshold.

Men for ham er det altid en ære at være med landsholdet til et mesterskab.

- Det betyder meget. Jeg glæder mig til at skulle spille et EM igen. Det er altid dejligt at være en del af landsholdstruppen, fortæller Magnus Landin til BILLED-BLADET.

Bestemt rolle

Magnus Landin har ved de seneste kampe mest været på banen for at bytte med Mikkel Hansen i forsvaret, så han dækker backen.

Den rolle er han selv ganske tilfreds med.

- Jeg tror ikke, min rolle har ændret sig så meget fra de senere år. Jeg har en rolle i det defensive, som egentlig er forholdsvist stor, hvor jeg skal aflaste Mikkel, eller hvem der nu står på backen i forsvaret. Det er nok min primære opgave. Det har jeg det fint, for som sagt har min rolle ikke ændret sig de seneste tre-fire år på landsholdet under Nikolaj, fortæller Magnus Landin.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden