Søndag, 26. juli 2020 - af Ulrik Ulriksen

Mamma Mia!: Christian Eriksen svines til i Italien

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Martin Høien
Danmarks store fodboldhelt Christian Eriksen, som er elsket af enhver rød-hvid roligan, er knap så populær i støvlelandet Italien, hvor han spiller for Milano-klubben Inter.

Italienerne går ekstremt højt op i fodbold, og de kan godt lide spillere, der scorer mål og viser følelser pa banen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Danske Christian Eriksen har hverken leveret mange scoringer eller vist den rette indstilling i kampene for Milano-klubben Inter, og det får han tæsk for af støvlelandets førende sportsjournalister.

Christian Eriksen mangler vilje

Danmarks Christian svines simpelthen i de store italienske sportsaviser til for sin manglende evne og vilje til at levere varen på grønsværen.

Den førende italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport vurderer, at Eriksen af alle elleve Inter-spillere lørdag aften i kampen mod Genoa var den dårligste.

Kampens flop

I avisen kaldes har kort og skidt for ”kampens flop”, hvilket er en urimelig hård dom set med mere objektive øjne, da han var på banen i 60 af de 90 minutter og kæmpede hårdt i en match, hans hold vandt 3-0.

Mobbe-offer nummer ét

Eriksen er på grund af sit meget lidt ”italienske ” temperament blevet mobbe-offer nummer ét blandt de anerkendte sportseksperter, der rent verbalt tackler den stakkels 28-årige dansker med knopperne forrest.

- Den nordiske kulde hjælper ham ikke, den gør ham kun fjern, skriver La Gazetta dello Sport.

Christian kæmper videre

Heldigvis er vores allesammens Christian Eriksen ikke sådan at ryste, og han har givet udtryk for, at han kæmper videre og nok skal levere varen i den italienske Serie A for sin klub Internazionale Milano.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du helt nye sommerbilleder af kronprinsfamilien, og så får du også en kæmpe reportage med alt om statsminister Mette Frederiksen og Bo Tengbergs romantiske bryllup på Møn.

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden