Mandag, 11. januar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Midt i babylykke: Christian Eriksen oplever sandt mareridt

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Martin Høien
For nylig kunne fodboldhelten Christian Eriksen juble over, at han og kæresten Sabrina fik en datter. Midt i babylykken oplever Eriksen dog et sandt mareridt i Italien.

Det er ikke længe siden, at en af Danmarks bedste fodboldspillere kunne glæde sig over, at hans kæreste Sabrina fødte en smuk datter, hvilket betyder, at Christian og Sabrina nu er forældre til sønnen Alfred og deres lille pige.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Midt i lykken over familieforøgelsen er der nu kommet malurt i bægeret for Christian, der er på lønningslisten i den italienske traditionsklub Inter Milano.

Christian Eriksen er ikke i kridthuset

Her er Eriksen ikke i kridthuset hos træneren Antonio Conte, der undlader at se hans vej, når holdet skal sættes inden de vigtige kampe i Italiens Serie A.

Christian har langt fra leveret varen for sin nye arbejdsgiver, og nu har danskeren oplevet lidt af et mareridt.

Han er således blevet godt og grundigt hånet for sin manglende evne til at slå til i støvlelandet.

Årets  flop

Den danske landsholdsspiller har i år vundet den alt andet end misundelsesværdige pris ”Den Gyldne Skraldespand”, der gives til årets flop.

Det skriver TV2 Sporten, der desværre også kan fortælle, at Eriksen ikke den første dansker, der har vundet prisen.

Bendtner røg i skraldespanden

Nicklas Bendtner fik en tur i den gyldne, italienske skraldespand i 2014, da han var ansat i Torino-klubben Juventus, hvor han som angríber præsterede aldrig nogensinde at score så meget som et eneste mål.

Eriksen er stadig god

Christian Eriksen kan dog trøste sig med, at fodboldeksperter giver den brutale træner Conte den overvejende del af skylden for, at eminente Eriksen fra sin position på udskiftningsbænken ikke har haft mulighed for at levere varen i Inter det seneste års tid.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden