Mary og Frederik må forberede sig: Ingen kan spå om fremtiden

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Der er lysere tider på vej, og 2021 ser ud til at blive meget bedre, end det netop overståede år. Alligevel må kronprinsparret forberede sig på, at de bliver nødt til at ændre planer i løbet af året.

Dette år byder på mange spændende opgaver og begivenheder af både privat og offentlig karakter for kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.

Mary og Frederik klar til spændende begivenheder

På det spændende program i år er blandt andet prins Christians konfirmation, Royal Run og De Olympiske Lege i Tokyo Japan.

Desuden ventes det, at kronprinsparret får en særlig rolle i forbindelse med, at Danmarks herrelandshold i fodbold i juni spiller tre kampe i EM-slutrunden på hjemmebane i Parken i København.

Alt kan blive ændret

På grund af den uforudsigelige corona-situation kan kronprinsesse Mary og kronprins Frederik dog ikke være sikre på, at begivenhederne gennemføres som oprindelig planlagt.

Prins Christians konfirmation bliver en stor dag i foråret, men under hvilke forhold den store begivenhed gennemføres vides endnu ikke.

Også Royal Run anført af kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent kan ende med at blive afviklet på en anden måde end planlagt, selvom arrangørerne er fortrøstningsfulde.

Følger situationen

På Royal Runs hjemmeside kan man få svar på et af de mest stillede spørgsmål i forbindelse med motionsløbet.

Mange spørger, om arrangørerne tror, at det er forsvarligt at samle så mange mennesker i 2021.

I svaret anføres det, at man håber på og regner med, at det igen er muligt at afholde store motionsløb, når vi kommer et godt stykke ind i 2021.

- Ingen kan dog spå om fremtiden, så vi følger naturligvis situationen og vil til enhver tid rette os efter myndighedernes anbefalinger, lyder det fra arrangørerne på royalrun.dk.

Tvivl om OL

Der har for nylig også været røster fremme i international presse om, at OL i Tokyo i Japan kan være i fare, fordi corona-situationen er kritisk i Japans hovedstad, og fordi de lokale er utrygge ved, at man afvikler verdens største idrætsbegivenhed allerede til sommer.

Kronprins Frederik er medlem af Den Internationale Olympiske Komité og skal til OL umiddelbart efter sin sommerferie, hvis alt går efter planen.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden