Se hvem Vincent og Josephine ligner i familien

Prins Vincent og prinsesse Josephine

Prins Vincent og prinsesse Josephine

Foto: Franne Voigt
Kronprinsparrets tvillinger fyldte fredag den 8. januar 10 år, og i den forbindelse blev danskerne præsenteret for helt nye portrætter af Vincent og Josephine, der ikke har deres charme og smukke ansigtstræk fra fremmede.

Prins Vincent og prinsesse Josephines 10-års fødselsdag er blevet markeret med søde nye billeder på kongehusets hjemmeside.

Vincent og Josephine med varme og charme

Tvillingerne udstråler på de nye portrætter en varme og charme, de helt sikkert ikke har fra fremmede.

Der er ingen tvivl om, at deres forældres væremåde og menneskelige kvaliteter naturligvis i høj grad påvirker Josephine og Vincent.

Danskerne giver deres mening til kende

Dette har mange danskere hæftet sig ved i de mange glade kommentarer på de sociale medier, hvor der er stor begejstring for den måde, hvorpå tvillingerne fremtræder i forbindelse med de friske fødselsdagsbilleder.

Prins Vincent og prinsesse Josephine
Foto: Franne Voigt

Prins Vincent og prinsesse Josephine

Markante træk til fælles

Når det gælder den visuelle lighed mellem Josephine og Vincent og deres familiemedlemmer, er flere også enige om, at tvillingerne selvfølgelig har markante træk fra deres forældre.

Mange af kommentarerne til portrætterne på kongehusets sociale medier anfører, at Josephine ligner sin mor, og en del danskere synes, at prins Vincent ligner sin far.

Ligner sin smukke mor

- Sikke hun ligner sin smukke mor, lyder det i en kommentar på de sociale medier til portrættet af Josephine, mens en anden skriver ”så sød og hun ligner sin skønne mor".

Prinsesse Josephine
Foto: Franne Voigt

Prinsesse Josephine

Kronprinsesse Mary.
Foto: Claus Fisker

Kronprinsesse Mary.

Har arvet det bedste fra far

På samme møde anfører flere, at prins Vincent har arvet det bedste fra sin far.

- Både udseende og udstråling, lyder det i den forbindelse i en kommentar fra en beundrer af kronprinsfamilien.

Prins Vincent
Foto: Franne Voigt

Prins Vincent

 

Kronprins Frederik.
Foto: Jeppe Michael Jensen

Kronprins Frederik.

Ligner prins Henrik

Mens Josephine og kronprinsesse Mary har mange fælles træk, så er det dog trods alt lidt anderledes med Vincent og kronprins Frederik.

De har begge har blå øjne, men i virkeligheden er det måske mere sin farfar prins Henrik, som 10-årige Vincent i denne fase af sit liv ligner mest.

Det er der flere, som mener, og det er da også til at se, at prins Vincent og prins Henrik har mange fælles træk og i hvert fald begge er flotte fyre.

- Ligner prins.Henrik som ung, skriver en opmærksom dansker i en kommentar om dette tema, mens en anden har samme opfattelse og skriver ”så skøn - ser meget prins Henrik”

Prins Henrik som barn.
Foto: Polfoto / Ritzau Scanpix

Prins Henrik som barn.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden