Fredag, 8. januar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Sådan fejres Vincent og Josephine i Tyskland

Prins Vincent og prinsesse Josephine
Prins Vincent og prinsesse Josephine
Foto: Martin Høien
I anledning af prins Vincent og prinsesse Josephines 10-års fødselsdag har tysk tv fredag lavet et frisk indslag fra Danmark.

Kronprinsfamilien er meget populær i Danmark, men populariteten rækker ud over Danmarks grænser.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I Tyskland er der enorm interesse for de skandinaviske kongehuse, og den danske kongelige familie er et hit.

Vincent og Josephine er populære

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn er således en familie, der følges tæt af tyske medier og det tyske publikum.

Fejres på tysk tv

Derfor har et af Tysklands mest populære tv-magasiner i dag rettet fokus mod Danmark for at markere prins Vincent og prinsesse Josephines 10-års fødselsdag.

Det er den landsdækkende tv-kanal ARD, der i dag bringer et frisk produceret indslag om de royale 10-års fødselarer i magasinet Brisant, som har rigtig mange seere.

Fuld fokus på tvillingerne

Ifølge planen er Brisant på skærmen fredag fra klokken 17.15, og et af dagens indslag er fra Danmark, hvor der stilles skarpt på prins Vincent og prinsesse Josephine og deres særlige betydning for kongehuset samt på den fremtid, der venter Mary og Frederiks yngste børn.

Meget mere i BILLED-BLADET

De seneste 10 år med tvillingerne Vincent og Josephine har budt på en perlerække af højdepunkter, som du kan se billeder af og læse om i denne uges BILLED-BLADET, der også byder på alt om dronning Margrethes nytårsaften.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden