Nyt fra kongehuset: Særlig overraskelse til Josephine og Vincent

Prins Vincent og prinsesse Josephine

Prins Vincent og prinsesse Josephine

Foto: Franne Voigt
Kongehuset markerer nu på fineste vis, at prinsesse Josephine og prins Vincents 10-års fødselsdag er en ekstraordinær dag.

I anledning af prins Vincent og prinsesse Josephines 10-års fødselsdag er der udarbejdet kongelige monogrammer til fødselarerne.

Vincent og Josephines nye monogrammer

Prins Vincents monogram består af prinsens forbogstav ”V”.

-  Det består af en fast klassisk venstredel kombineret med en legende, fremadstræbende dobbeltstreg mod højre., lyder det på kongehusets hjemmeside og sociale medier.

- Prinsesse Josephines monogram består af prinsessens forbogstav ”J”. Monogrammet er tegnet som et enkeltstående kalligrafisk J, der står stærkt i kursiv og med et poetisk og levende udtryk, meddeles det om Josephines monogram på kongehuset.dk.

Som med øvrige kongelige monogrammer er Christian den 5.s kongekrone placeret over både Vincent og Josephines initialer.

Stærkt hold bag monogrammerne

Monogrammet er designet af grafisk designer Charlotte Søeborg Ohlsen med faglig bistand fra grafisk designer Mads Quistgaard og grafisk designer Cecilie Kirkeskov Knudsen. 

Meget mere i BILLED-BLADET

De seneste 10 år med tvillingerne Vincent og Josephine har budt på en perlerække af højdepunkter, som du kan se billeder af og læse om i denne uges BILLED-BLADET, der også byder på alt om dronning Margrethes nytårsaften.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden