Fredag, 8. januar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Søde hilsner til Vincent og Josephine: Wauw nogle smukke børn!

Prins Vincent og prinsesse Josephine
Prins Vincent og prinsesse Josephine
Foto: Franne Voigt
Fra morgenstunden har kronprinsfamilien fejret tvillingernes 10-års fødselsdag og markeret dagen ved at dele flere nye portrætter af prins Vincent og prinsesse Josephine. Danskerne elsker tvillingerne og de nye fødselsdagsbilleder.

Fra den helt tidlige morgenstund har kronprinsfamilien og kongehuset markeret tvillingernes store 10-års dag med flere nye portrætter, der blandt andet viser Vincent og Josephine side om side.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Danskerne elsker tvillingerne og de nye billeder, som blev lagt ud på de royale digitale platforme allerede før klokken 8.00.

Også et par fine portrætter af fødselarerne hver for sig, fire i alt, kan man nyde på kongehuset.dk.

Vincent og Josephine i fin form

På billederne sidder prins Vincent i en fin hvid skjorte, mens prinsesse Josephine er i gult.

På det ene af billederne har prins Vincent armen rundt om sin søster, som giver ham et kærligt blik tilbage, og det billede samt de andre har danskerne allerede taget til sig og rost til skyerne.

De smukkeste børn

- Wauw nogle smukke børn, stort tillykke, lyder en kommentar, mens de fleste andre kommentarer er herlige variationer over samme tema som for eksempel ” Wauw! Helt igennem dejlige nye billeder” og ”nårh hvor er de søde” samt ” I er de smukkeste børn, og jeg er sikker på, at I både er søde, sjove og FRÆKKE også”.

Ligner Mary og Frederik

- Det kunne næsten ligne billeder af kronprinsen og kronprinsessen som børn, skriver en kronprinsfamilie-fan desuden, mens en anden skriver ”man føler helt man ser på et børnebillede af deres forældre, de ligner hver især deres far og deres mor”.

Flere kommentarer som denne - ”sikke skønne børn, de stråler nærmest af selvstændighed, selvtillid som vil hjælpe dem i livet” – roser børnene for deres særlige udstråling, og et ord som ”charmetrolde” går igen et par gange.

Fantastisk fotograf

Der er på de sociale medier også stor ros til fotografen Franne Voigt, som har skabt fødselsdagsbillederne i godt samarbejde med tvillingerne naturligvis.

Man har på kongehusets sociale medier lagt følgende tekst ud til billederne:

I anledning af den runde fødselsdag har Kronprinsparret den glæde at dele nye billeder af Prinsen og Prinsessen.

Tvillingerne kom til verden i dag for 10 år siden på Rigshospitalet i København med 26 minutters mellemrum. Prins Vincent klokken 10.30 og Prinsesse Josephine klokken 10.56. Deres Kongelige Højheder blev døbt i Holmens Kirke den 14. april og fik navnene Vincent Frederik Minik Alexander og Josephine Sophia Ivalo Mathilda.

Meget mere i BILLED-BLADET

De seneste 10 år med tvillingerne Vincent og Josephine har budt på en perlerække af højdepunkter, som du kan se billeder af og læse om i denne uges BILLED-BLADET, der også byder på alt om dronning Margrethes nytårsaften.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden