Lørdag, 9. januar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Mary: Sådan reagerede Frederik på vild besked

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsparrets tvillinger prins Vincent og prinsesse Josephine har netop fejret deres 10-års fødselsdag. Da Frederik i sin tid fik at vide, at han og kronprinsesse Mary skulle have tvillinger, reagerede han på en vidunderlig måde.

Kronprinsfamilien kunne nyde en herlig optakt til weekenden, da de fredag 8. januar fejrede prins Vincent og prinsesse Josephines 10-års fødselsdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Måske har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary på den store 10-års dag tænkt tilbage på den dag, da de fik at vide, at de skulle have tvillinger.'

Mary og Frederik på Rigshospitalet

Da kronprinsesse Mary var gravid i 2010, var hun og kronprins Frederik til første scanning på Rigshospitalet i København

Tidligere hofchef Per Thornit fortæller i en bog om den vilde babynyhed, som kronprinsesse Mary i sin tid fortalte ham om over telefonen.

Mary fortalte Thornit, at hun og kronprins Frederik til scanningen på Rigshospitalet fik at vide, at de ventede tvillinger, hvilket fik den daværende hofchef til at ønske tillykke.

Kronprinsesse Mary sagde derefter følgende, som Per Thornit genfortæller i Jens Andersens portrætbog ”Under bjælken”, der blev udgivet i forbindelse med kronprinsens 50-års fødselsdag.

Frederik så fuldstændig åndssvag ud

- Jamen Per, så skulle du have set Frederik, da han fik det at vide! Han så fuldstændig åndssvag ud og blev ved med at sige: Tvillinger? Tvillinger? Er det tvillinger? Er det tvillinger? Bare jeg havde taget et billede af ham.

I ”Under bjælken” udtaler kronprins Frederik sig naturligvis også om sit og Marys smukke familieprojekt.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik med Vincent og Josephine
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik med Vincent og Josephine
Foto: Hanne Juul

Familiestiftelsen gav pote

- Det, vi gerne ville, er lykkedes for os, familiestiftelsen gav pote, lyder det fra lykkelige Frederik.

Kronprinsparret fik i 2005 prins Christian, i 2007 prinsesse Isabella og i 2011 tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine.

Meget mere i BILLED-BLADET

De seneste 10 år med tvillingerne Vincent og Josephine har budt på en perlerække af højdepunkter, som du kan se billeder af og læse om i denne uges BILLED-BLADET, der også byder på alt om dronning Margrethes nytårsaften.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden